Welkom bij Rijschool Flex-line

Motorrijschool voor Zoetermeer en omgeving

motorrijschool zoetermeer

vlot en voordelig uw motorrijbewijs halen?

motorrijschool zoetermeer

dan bent u bij flex-line aan het juiste adres!

Wat onze klanten van ons vinden .....

Motorrijschool Zoetermeer

Motorrijschool Zoetermeer Flex-Line is een zeer vertrouwd adres voor motorrijlessen. Onze slagingspercentage ligt dan ook hoger dan het landelijk gemiddelde.  

Waarom motorrijschool Zoetermeer Flex-line?

  •  Hoogste slagingspercentage van Zoetermeer en omgeving
  • ook lessen buiten kantoortijden en in het weekends
  • Goed en geduldige begeleiding met humor
  • Altijd dezelfde rij-instructeur
  • betrokken en persoonlijke benadering.

Wil je motorijlessen volgen, vlot veilig en voordelig? Dan is motorrijschool Zoetermeer Flex-Line ook voor jou de juiste rijschool voor het volgen van motorrijlessen. We leiden jaarlijks tientallen kandidaten op voor hun motorrijbewijs en hebben een zeer hoog slagingspercentage (bron: CBR). Bel ons gerust om jouw mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons via deze formulier.

Snel slagen voor je motorrijbewijs

Bij motorrijschool Zoetermeer Flex-Line kun je motorrijlessen volgen om je voor te bereiden op je rijexamen. Onze lesmotoren zijn altijd vrij nieuw met ABS, dus bij ons krijg je gegarandeerd rijles in een nieuwe en goed onderhouden motor. Ook gebruiken we de nieuwste lesmethodes & materialen om ervoor te zorgen dat jouw motorrijlessen succesvol verlopen. Leren met ervaring Zo maken wij bij motorrijlessen verkeersdeelname video opnamen van jouw vorderingen. Op lokatie van onze motorrijschool Leidschenveen bespreken we de leerpunten met behulp van deze video opnamen.  Je krijgt deze video opnamen mee (op een usb stick) en kun je thuis nog eens zelf je motorrijles terugkijken.

Rijschool Flex-line

Rijschool Flex-line

15 + 15 =